Hepe on ollut paitsiossa kokeista ja osin treeneistä juoksun takia. Viikonloppuna vietimme Vapun kanssa laatuaikaa vepekokeiden merkeissä. Tästä syystä Hepen Hoitoapu Oy pääsi taas hommiin sitten pentujen lähdön jälkeen.Hepelle jäi Maijan hoitovuoro, joka ei ole helpoimmasta päästä...(jo toinen ADHD tässä perheessä...)
Koska pääsimme vasta 4 varasijalle Joensuun kokeisiin ei vepeä oltu treenattu kertaakaan tänä kesänä, vaan koko porukan kanssa on keskitytty täysillä nomeen. Viime sunnuntaina sain tietää että pääsisimme kokeisiin joko Helvillä soveen tai Vapulla avoon. Viime hetken treenit tiistaina ja liikkeet häthätää läpi ja eikun lauantaina starttaamaan.
Tuloksena upeasti AVO1 99p. Vappu teki kaikki liikkeet upeasti yhdellä käskyllä vain kolmos liikkeessä maalilinjan ohitus.
Sunnuntain tuloksena harmittava 89p eli yhtä pistettä vaille ykköstulos. Taas Vappu suoritti kaikki liikkeet varmasti ja innokkaasti mutta tuuli ei ollut meille suotuisa. Kolmesta liikkeestä maalilinja ohituksia yhteensä -11p. Pää-asia että hauskaa oli sekä Vapulla että minulla. Seuraaviin kokeisiin ilmot ovat jo postissa. ;)
758358.jpg