Hepelle myönnetty äitiysloma jäikin suunniteltua lyhyemmäksi koska peenuja ei tällä kertaa tullut, siitä voimme kiittää osin Finnairia joka tyri sperman lähetyksemme totaalisesti... Jos kaikki voi vaan mennä pieleen niin tässä tapauksessa meni. Sperma jäi Brysselin turvatarkastukseen pakettikortit tiukasti pohjaan kirjekuoren siisään teipattuna...Yrittivät ilmeisesti lukea pakettikorttia läpivalaisulaitteen avustuksella...
Kiitos kaikille ihmisille jotka teitte parhaanne täällä Suomen päässä ;) Hepe astutetaan uudestaan seuraavasta juoksusta loppuvuonna 2008.

Mutta jos ei jotain hyvääkin...
Helvillä on nyt kaunis turkki ja hän upeammassa kunnossa kuin ikinä :) Harmi vaan Hepeä ei ole ilmoitettu kuin yhteen näyttelyyn.
Nome treenit on aloitettu ja Helvin pääkoppa on kasvanut todella paljon sitten viime syksystä. Itseluottamusta on tullut roppakaupalla ja eteenmenoihin ollaan saatu varmuutta.
Toko rintamalla Hepe on entinen höyryhäyrinen ja nauroinkin juuri tänään että Hepen kanssa on niin mukava tehdä seuraamista kun hän piiskaa hännällään koko ajan polvitaipeisiini. Tämä kuvastaakin sitä iloisuutta ja työintoa joka Hepellä on. Kiitos Annelle tästä ihanaakin ihanammasta pakkauksesta, joka saa minut aina vaan niin hyvälle tuulelle ;))